Boger Bygg: Tømrerbaser

boger bygg

Boger Bygg AS er en familiedrevet byggmesterbedrift, som tar alle typer bygge- og rehabiliterings oppdrag.
Vi dekker alt fra totalentrepriser for offentlige og private byggherrer til oppføring av eneboliger, rehabilitering og tilbygg/påbygg.
Vi holder til i Rakkestad, og har Østfold og deler av Akershus som vårt sentrale satsningsområde. Selskapet har solid økonomi og har akkurat flyttet inn i nye lyse lokaler. Vår oppdragsmengde øker og vi søker derfor erfarne baser til våre prosjekter.

Boger Bygg AS jobber med eneboliger i Mysen, tomannsboliger i Sarpsborg, nytt skolebygg i Rakkestad, tilbygg og rehabilitering av skoler i Sarpsborg, rehabilitering i Trøgstad. I tillegg så utfører vi en rekke service og rehabiliteringsoppdrag i disse kommunene. Halden og Askim er kommuner vi tidligere har levert både private og offentlige bygg til. For å lykkes med oppgavene så må arbeidsmiljøet være godt. Vi kjøper derfor stadig inn flere moderne brakkefasiliteter, lifter, stillas, verktøy og løfteredskaper som vi bruker i oppdragene våre. Vi kjøper flere kurs hvert eneste år, i tillegg til at vi utdanner lærlinger.

Boger Bygg AS har tilbudt trygge arbeidsplasser i 25 år. Familiebedriften vil bestå også fremtiden med variasjon i oppgavene og kort vei til ledelsen. I året som gikk omsatte vi for om lag 50 millioner kroner. Vi er 19 ansatte i dag. Vi går inn i dette året med en solid ordrereserve som strekker seg langt inn i også neste år.

Vi satser på egne ansatte tømrere og grunnet økende oppdragsmengde ønsker vi flere tømrerbaser med på laget som er opptatt av sikkerhet og godt håndverk i nærmiljøet.

Arbeidsoppgaver:

 • Tømrer produksjon
 • Ledelse av egne ansatte
 • Koordinere øvrige faggrupper
 • Praktisk rettet utførende ledd

Kvalifikasjoner:

 • Sulten på nye arbeidsutfordringer, strukturert og allsidig
 • Gjerne fagbrev med erfaring fra byggeplass som bas
 • Trives i et hektisk miljø
 • Løsningsorientert, bistår gjerne andre og egne medarbeidere
 • Søkere må snakke flytende norsk

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et meget godt arbeidsmiljø med korte beslutningsveier

Se: bogerbygg.no

Virker dette interessant?

Alle henvendelser om stillingen rettes til Rune Ramberg, 911 56 911 eller epost; soknad@capensa.no