Enøksystemer: Servicetekniker ventilasjon og kjøletekniker

Enøk Systemer holder til i Sarpsborg, med et sterkt fagmiljø og nær 30 års erfaring i markedet. Vi er spesialister på drift og vedlikehold av tekniske anlegg i bygg, for tiden 7 ansatte og omsetter for rundt 20 MNOK. Vi jobber stort sett mot næringslivet. Vi er et sammensveiset team med høy arbeidsmoral, en uformell tone og flat struktur. Vi støtter hverandre, bryr oss om den jobben vi gjør og deler kunnskap. Vil du bli en av oss?

Brenner du for faget ditt og ønsker en variert og spennende hverdag? Ønsker du nye utfordringer? Les videre! Hos oss vil du få muligheten til å utvikle deg i et kompetent fagmiljø sammen med motiverte og dyktige kolleger.

Vi søker nå to nye medarbeidere; en kjøletekniker og en servicetekniker ventilasjon

Vi tilbyr

Hos oss vil du disponere fullt utstyrt arbeidsbil i jobb, moderne verktøy og utstyr og profilert arbeidstøy. Vi har fokus på HMS, forankret i gode rutiner og prosesser i vårt system. Et sammensveiset team med høy arbeidsmoral og mye kompetanse. Et godt arbeidsmiljø og sosiale arrangementer. Og betingelsene? De er selvfølgelig konkurransedyktige.

Rollen som kjøletekniker

 • Varierte arbeidsoppgaver – ingen dag er lik.
 • Drift og vedlikehold av tekniske anlegg i bygg
 • Kundeoppfølging
 • Relasjonsbygging
 • Egen velutstyrt bil
 • Trygg jobb med gode HMS-rutiner
 • F-Gass sertifikat er et krav
 • Det er også en fordel om du er elektriker Gr. L

Rollen som servicetekniker ventilasjon

 • Varierte arbeidsoppgaver – ingen dag er lik
 • Drift og vedlikehold av tekniske anlegg i bygg
 • Kundeoppfølging
 • Relasjonsbygging
 • Egen velutstyrt bil
 • Trygg jobb med gode HMS-rutiner

Ønsket profil

Vi ser etter deg som er handy, med en teknisk bakgrunn og har erfaring fra rollen som servicetekniker. Oppgavene er varierte og det er viktig at du har systemforståelse, liker å skru og fikse og løse problemer for kundene. Vi ser for oss at du er blid og serviceinnstilt og gjerne kan selge inn merarbeid når du allerede er hos kunden. Du representerer Enøk Systemer med stolthet. Du liker å jobbe selvstendig, er ryddig, håndterer hektiske hverdager og er kvalitetsbevisst og løsningsorientert.

 

Virker dette interessant?

Alle henvendelser om stillingen rettes til Rune Ramberg, 911 56 911 eller epost; soknad@capensa.no