Consult1: Prosjekt- og byggeleder

Consult1 AS er et uavhengig rådgivende ingeniørfirma som leverer prosjektadministrative tjenester til bygg- og anleggsbransjen. Selskapet jobber innenfor en rekke ulike kundesegmenter og med et stort antall kunder, både innen offentlig og privat sektor. Vi påtar oss oppdrag i hele Norge og er for tiden representert ved flere av de største pågående bygge- og anleggsprosjekt i Norge. Selskapet har avdelingskontor i Oslo, Kristiansand og Sandnes og søker i denne anledning etter prosjekt- og byggeleder til vårt kontor i Oslo. Vi ser for oss at du har bakgrunn som fagskoleingeniør, ingeniør eller sivilingeniør med 5+ års erfaring. Du er strukturert med gode rutiner og system. Du evner å ha mange baller i luften på en gang og løser oppgavene dine innen rimelig tid og bidrar til en lønnsom vekst for selskapet.Synes du dette høres spennene ut? Ta kontakt!Arbeidsoppgaver

Kjøre egne prosjekter innen eget fagfelt

Bidra i salgs- og markedsarbeid

Personlige egenskaper

Strukturert, med gode rutiner

Tverrfaglig forståelse

Utadvendt og markedsrettet

Godt nettverk

God arbeidskapasitet

Vi tilbyr

En spennende og utfordrende hverdag for deg som vil noe mer. Være med på å bygge selskapet videre. Hyggelige kolleger i et fremoverlent miljø. Store påvirkningsmuligheter i egen arbeids hverdag. Spennende prosjekter og stort ansvar. Fokus på innovasjon og bærekraftig utvikling. Gode lønns-, pensjons- og forsikringsordninger. Spennende utviklings- og karrieremuligheter, samt kompetanse bygging/rådgivning.

Om arbeidsgiveren

Consult1 AS ble stiftet i 2016 og har siden denne gang hatt en formidabel vekst. Nå har selskapet avdelingskontor i Rogaland, Agder og Oslo men påtar seg oppdrag rundt om i hele Norge.

Selskapet er uavhengig totalleverandør innen prosjektadministrative tjenester for bygge- og anleggsbransjen. Selskapet består av fagkyndige medarbeidere med høy byggeteknisk kompetanse, utdanning og allsidig erfaring innen alle fagfelt; anlegg, bygg, energi og teknisk, og besitter derfor de beste forutsetninger for å administrere alle faser og typer bygge- og anleggsprosjekt.

Selskapet innehar gode referanser fra flere større, krevende og prestisjetunge prosjekt, og er for tiden representert ved flere av de største pågående bygge- og anleggsprosjekt i Norge. Vi bistår privatpersoner, entreprenører, private næring og offentlig næring og kan vise til å inneha en lang rekke regionale og nasjonale rammeavtaler med offentlige organisasjoner og etater.

Vi skal være best i vårt fagfelt. For å oppnå vår visjon jobber Consult1 kontinuerlig med kvalitet og systemutvikling og har i dag gode verktøy og hjelpemidler som sikrer bra struktur, oppfølging, rapportering og samspill mellom fagene. For deg som kunde betyr dette god prosjektflyt, reduserte driftskostnader, økt funksjonalitet, bedre miljø og klima, samt oversiktlige gode rapporter, slik at du til enhver tid er ajourført med siste status og progresjon i prosjektet. Vi satser tungt innen digitalisering og effektivisering gjennom vårt datterselskap Smartplan AS, som skal sikre våre kunder en optimal prosessflyt.

Virker dette interessant?

Alle henvendelser om stillingen rettes til Rune Ramberg, 911 56 911 eller epost; soknad@capensa.no