SL Stenlegging: Prosjektleder

Vi søker fremoverlent og erfaren prosjektleder

Vi er i gang med mange spennende prosjekter i Oslo og Viken og ser nå etter en dyktig prosjektleder. Vi ser etter deg som har høy faglig kompetanse, som mener samarbeid er nøkkelen til suksess, og som vil være med å levere fremtidens uteanlegg. Du vil være en viktig del av vår administrasjon, hvor vi spiller hverandre gode og løfter hverandre opp og frem. Hos oss er alle på lag og bistår hverandre på tvers av prosjekter og roller.

Ønsker du å jobbe i et super hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø, og få mulighet til å lede 1-3 prosjekter av gangen? Har du i tillegg utdannelse som anleggsgartner og flere års erfaring som anleggsleder eller prosjektleder, kan du være den vi søker.

Vi utfører mange varierte prosjekter med samspill i tidlig fase, total- og generalentrepriser. Vi engasjerer oss i fagmiljøer, kompetanseheving og rekruttering til faget med tett samarbeid i lokalmiljøet. Hos oss er mulighetene mange for personlig utvikling og spennende utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha komplett administrativt, økonomisk og operativt ansvar for gjennomføring av dine prosjekter. Dine personlige egenskaper, engasjement og ønsker vil veie tungt i valg av øvrige arbeidsoppgaver i videre utvikling av selskapet.

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev som anleggsgartner, eller flere års erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
 • Erfaring som prosjekt- eller anleggsleder.
 • Kunne vise til referanseprosjekter fra tidligere arbeid i bransjen
 • God og tydelig leder som stiller klare forventninger
 • Gode samarbeid- og kommunikasjonsevner
 • Selvstendig, målbevisst og systematisk
 • Flytende fremstillingsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Førerkort kl. B

Vi tilbyr

 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Svært gode betingelser etter kvalifikasjoner
 • Firmabilordning
 • Svært gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Uformelt og inkluderende arbeidsmiljø
 • Hyggelige arbeidslokaler i Moss
 • Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver!

 

SL Stenlegging AS ble etablert i 1993 med satsing på utførelse av private anlegg på Østlandet. I dag er selskapet en totalleverandør av uteanlegg med ca. 60 ansatte, og utfører prosjekter for både offentlige byggherrer, private utbyggere og entreprenører.

Virker dette interessant?

Alle henvendelser om stillingen rettes til Rune Ramberg, 911 56 911 eller epost; soknad@capensa.no