Multiconsult: Seksjonsleder veg/erfaren vegplanlegger

Multiconsult
Multiconsult Østfold har ca. 140 medarbeidere. Vi arbeider innenfor forretningsområdene Bygg og Eiendom, Energi og Industri, Mobilitet og Samferdsel, Vann og Miljø.Multiconsult i Østfold har i de siste årene hatt god utvikling og vekst, og vi har et mål om å fortsette den gode utviklingen til beste for våre kunder. Vi har god ordrereserve og ser mange spennende muligheter fremover. Vi søker derfor etter nye medarbeidere innen flere fagområder.Blant prosjekter som nylig er vunnet lokalt er; Fylkesvei 118, ny sarpsbru, sorteringsanlegg for avfall for Østfold avfallsortering (ØAS), nedbygging av kjernefysiske prosesser for Norsk Nukleær Dekommisjon (NND)Samferdsel og infrastruktur er en av Multiconsults satsningsområder. Vi har en stor oppdragsmengde og trenger derfor flere vegressurser. Noen av våre pågående oppdrag er blant annet Sotrasambandet, fv. 109 Råbekken – Torsbekkdalen, rv. 22 Fetsund og nytt veg- og gatesystem i Vestby sentrum.Samfunnet vårt er i endring. Å kunne møte og bidra til det grønne skiftet er viktig for Multiconsult.Veg- og gateplanlegging er sentrale fagområder og inngår i mange av våre oppdrag.

Multiconsult har i dag 90 vegingeniører.  Alle vegressursene er samlet i et felles, aktivt fagnettverk som bidrar til et høyt faglig nivå og at vi har betydelige ressurser å spille på. En av våre ansatte i Østfold er leder for fagnettverket. På ledernivå er det også tett dialog mellom alle vegseksjonslederne i Multiconsult.

Vi har et ønske om å utvikle vegmiljøet i Østfold ytterligere og søker i den forbindelse en gruppeleder veg.  Vegmiljøet i Østfold bidrar i dag i alt fra store samferdselsoppdrag til mindre private oppdrag.

 

ARBEIDSOPPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER

 • Bidra til å styrke og utvikle vegmiljøet i Østfold både mht kapasitet og kompetanse
 • Samarbeid med øvrige ledere for veg ved andre kontorer i Multiconsult
 • Oppdragsledelse i mindre oppdrag
 • Disiplinledelse i ulike type oppdrag
 • Modellbasert veg- og gateprosjektering i alle planfaser
 • Utarbeide anbudsgrunnlag
 • Oppfølging i byggeperioden
 • Kvalitetssikring
 • Tilbudsarbeid

Er du den rette lagbyggeren kan du også være aktuell som gruppeleder for våre veiressurser. Som gruppeleder ønsker vi at du skal være med på å styre og bidra til faglig utvikling av gruppen, samt bidra til at gruppen kan vokse ytterligere.

 

KVALIFIKASJONER

 • Høyere utdanning fra universitet/høyskole innen veg- og gateplanlegging
 • Minimum 5 års relevant erfaring
 • Erfaring med prosjektering fra skissefase til ferdig anlegg, samt erfaring med teknisk beskrivelse/G-pro
 • Faglig dyktig
 • God tverrfaglig forståelse og interesse for tverrfaglig jobbing. Seksjon Veg, areal og landskap er i dag en seksjon i vekst. Du må ha evne og lyst til å være med på å utvikle og prege seksjonen.
 • Oppdatert på faglige standarder
 • Beherske AutoCad og NovaPoint/Civil 3D
 • Kommunisere godt på norsk både muntlig og skriftlig

 

PERSONLIGE EGENSKAPER

 • Engasjert person, med evne til å bygge et godt fagmiljø
 • Gode samarbeidsevner og trives med å jobbe i tverrfaglige team
 • Strukturert og selvstendig
 • Resultat- og løsningsorientert

VI TILBYR

 • Spennende karrieremuligheter
 • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie samt fri i romjulen og i påsken
 • Moderne lokaler sentralt i Fredrikstad eller nyrenovert kontor i Sarpsborg. Det er også mulighet for kontorplass i Moss.
 • Et arbeidsmiljø med fokus på det gode liv, med et aktivt bedriftsidrettslag, firmahytter og mange sosiale aktiviteter

 

Høres dette spennende ut? For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere.

Vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning, og jobben vi gjør er muliggjort av våre omkring 3200 svært kompetente og dyktige medarbeidere.
Multiconsult Østfold er en egen forretningsenhet som følger opp kunder og prosjekter i Østfold, men deltar også på store nasjonale oppdrag. Vi har ca. 140 medarbeidere og arbeider i alle faser av fra tidligfaserådgivning knyttet til lokalisering og tomter og arealplanlegging til ferdigstillelse av prosjekter og idriftsettelse. Vi dekker alle rådgivingsfag innen bygge- og anleggsprosjekter, og kan dra nytte av spesialkompetanse fra hele Multiconsult ved behov. Vi har moderne og trivelige kontorer i sentrum av Fredrikstad, Møllebyen i Moss og på Tunejordet i Sarpsborg. Vi arbeider innenfor forretningsområdene Bygg & eiendom, Samferdsel, Vann & miljø og Fornybar energi og Industri.

Virker dette interessant?

Alle henvendelser om stillingen rettes til Rune Ramberg, 911 56 911 eller epost; soknad@capensa.no