Multiconsult: Prosjektleder/Prosjekteringsleder/tilbudsleder

Multiconsult
Multiconsult er vi i over 200 medarbeidere i kompetansenettverket for Ledelse og styring. I Østfold er vi i ca 20 kompetente prosjekt og prosjekteringsledere. Vi søker prosjekt- og prosjekteringsledere til å være kontakter mot våre kunder og til å lede våre prosjekter, oppdrag og tilbud. Vi arbeider med spennende oppdrag for offentlige utbyggere, private utbyggere og entreprenører både nasjonalt og lokalt.Blant prosjekter som nylig er vunnet lokalt er; Fylkesvei 118, ny sarpsbru, sorteringsanlegg for avfall for Østfold avfallsortering (ØAS), nedbygging av kjernefysiske prosesser for Norsk Nukleær Dekommisjon (NND)

I rollen som Prosjektleder/prosjekteringsleder og tilbudsleder vil du få muligheten til å utvikle deg og ta del i rådgivning og prosjektering av store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Du vil bli en del av et sterkt rådgiving og fagmiljø med muligheter for tett samarbeide med andre. Vi har et godt arbeidsmiljø og vi ønsker engasjerte medarbeidere som vil utvikle både seg selv, kollegaer og selskapet.

ARBEIDSOPPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER

 • Ledelse av tverrfaglige prosjekteringsgrupper
 • Ledelse av tverrfaglige tilbud og konkurranser med løsningsforslag
 • Byggherrerådgivning og prosjektledelse
 • Oppdragsleder mot kunde (single point of contact)

KVALIFIKASJONER

 • Høyere relevant teknisk utdannelse
 • Ønskelig med mer enn 5 års relevant arbeidserfaring innen flerfaglige prosjekter
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig

PERSONLIGE EGENSKAPER

 • Du får fagene til å samhandle til rett tid
 • Du er flink med folk
 • Du er faglig dyktig
 • Du er kunde- og løsningsorientert
 • Du liker å ta ansvar og er proaktiv
 • Du er strukturert og opptatt av kvalitet
 • Du har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig
 • Du kan jobbe selvstendig, samtidig som du trives med teamarbeid

VI TILBYR

 • Gode personlige utviklingsmuligheter
 • Spennende, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø
 • Et godt arbeidsmiljø med gode kollegaer og ledere
 • Et miljø med korte kommunikasjonslinjer med lokal forankring
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjeprogram
 • Fem ukers ferie pluss fri i romjul og i påsken, samt fleksibel arbeidstid

Vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning, og jobben vi gjør er muliggjort av våre omkring 3200 svært kompetente og dyktige medarbeidere.
Multiconsult Østfold er en egen forretningsenhet som følger opp kunder og prosjekter i Østfold, men deltar også på store nasjonale oppdrag. Vi har ca. 140 medarbeidere og arbeider i alle faser av fra tidligfaserådgivning knyttet til lokalisering og tomter og arealplanlegging til ferdigstillelse av prosjekter og idriftsettelse. Vi dekker alle rådgivingsfag innen bygge- og anleggsprosjekter, og kan dra nytte av spesialkompetanse fra hele Multiconsult ved behov. Vi har moderne og trivelige kontorer i sentrum av Fredrikstad, Møllebyen i Moss og på Tunejordet i Sarpsborg. Vi arbeider innenfor forretningsområdene Bygg & eiendom, Samferdsel, Vann & miljø og Fornybar energi og Industri.

Virker dette interessant?

Alle henvendelser om stillingen rettes til Rune Ramberg, 911 56 911 eller epost; soknad@capensa.no